Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Vladimir Kusic0040001181.829.099.090
Nikola Dimovski0000016100.000.000.000
Ivica-IlievskiIvica Ilievski00190001190.919.090.000
Dime Ilievski0030007100.000.000.000
Stefan Dimovski0060001181.829.099.090
Toni-BrnjacevskiToni Brnjacevski000000988.8911.110.000
Sashe-JovanovskiSashe Jovanovski00100001283.338.338.330
Martin-SterjanovskiMartin Sterjanovski0080001181.829.099.090
Ljupco-PavkovicLjupco Pavkovic000000988.8911.110.000
Dragan-BrnjacevskiDragan Brnjacevski0090001181.829.099.090
Dino-AchevskiDino Achevski0080001080.0010.0010.000
Darko-Lebac-IlievskiDarko Lebac Ilievski000000988.8911.110.000
Darko-IlievskiDarko Ilievski0000001190.910.009.090
Aleksandar-AngelovskiAleksandar Angelovski0030001190.919.090.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас