Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Sinisa-TanusevskiСиниша Танушевски0000001369.2315.3815.380
2Mihajlo-KolevМихајло Колев0010001258.3316.6725.000
3Zlatko-MilcevskiЗлатко Милчевски0030001266.6716.6716.670
4Kristijan-TrajkovskiКристијан Tрајковски0050001464.2914.2921.430
5Filip-VeljanovskiФилип Вељаноски0040001464.2914.2921.430
6Bojan-GjorgjievskiБојан Ѓорѓиески0070001163.6418.1818.180
7Andrej-KolevАндреј Колев0010001163.6418.1818.180
8Sterjo-PapuliСтерјо Папули0050001464.2914.2921.430
9Дамјан Петревски00100001464.2914.2921.430
10Bojan-SekulovskiБојан Секуловски0060001369.2315.3815.380
11Stojance-IvanovskiСтојанче Иваноски01130011464.2914.2921.430
12Blaze-MitrevБлаже Митрев0010001258.3316.6725.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас