Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Darko-AngelovskiДарко Ангеловски0020001573.336.6720.000
2Filip-AtanasovskiФилип Атанасовски0000001369.237.6923.080
3Hristijan-StojanovskiХристијан Стојановски0030001573.336.6720.000
4Петар Ѓорѓиевски0040101573.336.6720.000
5David-PetrushevskiДавид Петрушевски0000001471.437.1421.430
6Стефан Станојковиќ0050001573.336.6720.000
7Андреј Богдановиќ0090201573.336.6720.000
8Hristijan-MilenkovskiХристијан Миленковски0010001573.336.6720.000
9Filip-GjorgjievskiФилип Ѓорѓиевски00100101573.336.6720.000
10David-MarkovskiДавид Марковски00110001573.336.6720.000
11Дамјан Божиновски0000001471.437.1421.430
12Стефан Денковиќ0000001369.237.6923.080

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас