Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Done Nasevski001000911.110.0088.890
Darko Kaevski0034000137.690.0092.310
Goran Kaevski000000137.690.0092.310
Oliver Savovski000000128.330.0091.670
Stefan000000119.090.0090.910
Vladimir Nikoloski000000128.330.0091.670
Aleksandar000000137.690.0092.310
Filip Ivanov0010001010.000.0090.000
Hristijan0030001010.000.0090.000
Vlatko00000070.000.00100.000
Andrej00000080.000.00100.000
Mitko Jordanov00100030.000.00100.000
Pece Naumovski002000911.110.0088.890

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас