Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
3Реџеп Зекири0000001540.0013.3346.670
4Ајет Новобрдалиа0070001540.0013.3346.670
7Хебиб Буњаку0030001540.0013.3346.670
8Махиp Тачи0030001040.0020.0040.000
10Кенан Балиќи00100011540.0013.3346.671
13Мухамед Зекири00100001540.0013.3346.670
17Азиз Сахити0000001540.0013.3346.670
18Бејтула Јакупи0070001540.0013.3346.670
19Јакуп Зекири0060001540.0013.3346.670
24Мисин Бакиу0000001540.0013.3346.670
30Берат Јакупи0110111540.0013.3346.670
99Беким Арифи0020001540.0013.3346.670

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас