Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Vladislav-IlicVladislav Ilic0000003100.000.000.000
Stefan-VelkovskiStefan Velkovski001000475.000.0025.000
Stefan-TodorovskiStefan Todorovski000000475.000.0025.000
NIkica-PetrushevskiNIkica Petrushevski003000475.000.0025.000
Ivan-VukanovskiIvan Vukanovski003000475.000.0025.000
Ivan-Stojanovski-SvaboIvan Stojanovski-Svabo001000475.000.0025.000
Ivan-Krstevski-ZmijaIvan Krstevski-Zmija0000003100.000.000.000
Filip-TrajkovskiFilip Trajkovski000000475.000.0025.000
Driton-CelepiDriton Celepi0000003100.000.000.000
David-StojkovskiDavid Stojkovski000000475.000.0025.000
Boban-TrajkovskiBoban Trajkovski0020003100.000.000.000
Aleksandar-KiprijanovskiAleksandar Kiprijanovski0010003100.000.000.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас