Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Ivicia Bozinovski0000001485.7114.290.000
Kire Krstevski0070001485.7114.290.000
Dimitar Ivanovski0010001485.7114.290.000
Aleksandar Bozinov0040011485.7114.290.000
Dario Kocevski0000001190.919.090.000
Stefan Angelkovski0030001392.317.690.000
Andrej Tasevski0050001291.678.330.000
Zoki Taseski00270011384.6215.380.000
Dalibor Todorovski0090001384.6215.380.000
Mihajlo Nacevski0010001190.919.090.000
Martin0000001291.678.330.000
Jasmin Pelic00100001392.317.690.000
Mihail Najdeski0010009100.000.000.000
Darko Dodevski0060001291.678.330.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас