Статистика

Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Даниел Атанасовски0000001346.1515.3838.460
Филип Трајковски0020001145.4518.1836.360
Filip-IlijoskiФилип Илијоски004000837.5012.5050.000
Stefan-LazarevskiСтефан Лазаревски0070001346.1515.3838.460
Матео Димишковски0020001145.4518.1836.360
Александар Симоновски0010001040.0020.0040.000
Viktor-TodorovskiВиктор Тодоровски0070001346.1515.3838.460
Aleksandar-StojanovskiАлександар Стојановски0120001040.0020.0040.000
Vasko-TanevskiВаско Таневски0020001346.1515.3838.461
Ilija-DimovskiИлија Димовски000000933.3322.2244.440
Ilija-JoveskiИлија Јовески00100001346.1515.3838.460
Jorgo-KostovЈорго Костов0020001050.0010.0040.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас