Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Naum-NoveskiНаум Новески0000001526.670.0073.330
2Алмир Исламович0010001526.670.0073.330
3Митат Мемеди0000101526.670.0073.330
4Андреј Аврамоски0000101526.670.0073.330
5Бујамин Ајрула0020021526.670.0073.330
6Амир Иљазовски002000944.440.0055.560
7Елдин Равмановски0050001526.670.0073.330
8Едо Јукович0040001526.670.0073.330
9Армин Мандал0030101526.670.0073.330
10Гезим Бакиевски01220201040.000.0060.000
11Синишта Петковски0040101526.670.0073.330
12Сунај Рамадани0010001428.570.0071.430

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас