Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Sase-MinovskiSase Minovski005000728.570.0071.430
Ljupco-Marinkovski2Ljupco Marinkovski006000520.000.0080.000
Ljupco-MarinkovskiLjupco Marinkovski002000540.000.0060.000
Ivica-BabunskiIvica Babunski000000540.000.0060.000
Goran-EfremovGoran Efremov003000425.000.0075.000
Goce-JanevskiGoce Janevski005000728.570.0071.430
Darko-PetrovDarko Petrov000000425.000.0075.000
Boban-ZlatanovskiBoban Zlatanovski003000520.000.0080.000
Antonio-MitrevAntonio Mitrev000000520.000.0080.000
Tus-ZeficTus-Zefic000000425.000.0075.000
Riste-NakovskiRiste Nakovski000000520.000.0080.000
Sase000000425.000.0075.000
Aleksandar A000000425.000.0075.000
Leonid000000333.330.0066.670
Tino00100020.000.00100.000
Andrej00000020.000.00100.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас