Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Igorce-DunimagloskiИгорче Дунимаглоски0100001533.3320.0046.670
3Tonci-ZernovskiТончи Жеpновски0000001533.3320.0046.670
6Иван Петревски0050101533.3320.0046.670
7Нермин Карашиќ0050001428.5721.4350.000
8Stefan-PetrovСтефан Петров0020001533.3320.0046.670
10Samir-KarisikСамир Каришиќ0050001533.3320.0046.670
11Antonio-DimoskiАнтонио Димоски00210001533.3320.0046.670
12Кристијан Јакимов001000825.0012.5062.500
13Никола Сетинов004000825.0012.5062.500
55Filip-MitrovskiФилип Митровски0000001225.0016.6758.330
94Haris-Vatic2Харис Ваиќ00120001435.7121.4342.860
99Viktor-PecevВиктор Пецев0140001533.3320.0046.670

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас