Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Бојан Рајчиновски0000001442.860.0057.140
2Виктор Василев0010001442.860.0057.140
3Виктор Максимовиќ0110001442.860.0057.140
5Коле Стојановски0000001442.860.0057.140
6Филип Најдоски0120001442.860.0057.140
7Христијан Марковиќ0040001442.860.0057.141
8Бењамин Мехмет0020001442.860.0057.140
9Кире Стаматовски00100001442.860.0057.140
10Стефан Најдоски0060001442.860.0057.140
11Филип Милевски0080011442.860.0057.140
14Мартин Стојановски1050111346.150.0053.850
20Петар Митковски0020001442.860.0057.140

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас