Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Данчо Младеновски0000001553.3313.3333.330
2Александар Христов0000001553.3313.3333.330
3Панче Стојановски000000850.0012.5037.500
5Филип Костадинов0000001553.3313.3333.330
6Дино Дамјановски0000001553.3313.3333.330
7Стефан Таневски0080001457.1414.2928.570
8Мио Велков0050201553.3313.3333.331
9Антонио Котев0050001457.1414.2928.570
10Александар Стоилков03170001553.3313.3333.330
11Оли Велков00170001553.3313.3333.330
12Васил Пеевски0000001457.1414.2928.570
13Антонио Шиколарски0000001457.1414.2928.570

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас