Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Селведин Скријелј0000101471.437.1421.430
2Бујамин Исмаили0000001464.2914.2921.430
3Илбер Кремзи0030001566.6713.3320.000
4Един Ризвановиќ0160101471.437.1421.430
5Шенол Идризи0080101566.6713.3320.000
6Наим Асани0030101566.6713.3320.000
7Сеад Незири0130101566.6713.3320.000
8Ибраим Мемеди0070001369.2315.3815.380
9Регаип Мустафа0010001566.6713.3320.000
10Орхан Даути10390001566.6713.3320.000
11Еко Османовиќ003000785.710.0014.290
12Муарем Амзи0010005100.000.000.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас