Балкан

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Саид Таркан00000000.000.000.000
1Елмаз Шата000000147.147.1485.710
2Амел Бекировски000000147.147.1485.710
3Темелко Трпески010010119.090.0090.910
4Дарко Стевиќ002000147.147.1485.710
5Констандин Герос010000147.147.1485.710
6Кристијан Јакимовски002010147.147.1485.710
7Иван Стоилковски000000147.147.1485.711
8Емин Незири017000147.147.1485.710
9Белмин Алјоски000000147.147.1485.710
10Енис Реџеп0018000147.147.1485.710
11Зекирија Осман003000147.147.1485.710
13Игор Барџовски006010147.147.1485.710

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас