Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Dalibor Jovanovski00100001346.1515.3838.460
Леонид Игнатов002000250.0050.000.000
Vasko-RisteskiVasko Risteski0070001346.1515.3838.460
Martin Angelovski000000757.1414.2928.570
Mladen-SpasovskiMladen Spasovski0000001346.1515.3838.460
Ljupco-StojanovskiLjupco Stojanovski0020001346.1515.3838.460
Martin-NikoloskiMartin Nikoloski0060001145.4518.1836.360
Hristijan-StojanovskiHristijan Stojanovski0020001250.008.3341.670
Brane-StojanovskiBrane Stojanovski0020001250.008.3341.670
Daniel-StojanovskiDaniel Stojanovski0010001154.559.0936.360
Bojan-DejanovskiBojan Dejanovski0000001145.459.0945.450
Aleksandar-NedevAleksandar Nedev0060001050.0010.0040.000
Ivica002000862.5012.5025.000
Onur Eman000000944.4411.1144.440
Darko0000001050.0010.0040.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас