Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Aleksandar-NikolovskiАлександар Николовски0030001435.7128.5735.710
3Dalibor-TasevskiДалибор Тасевски00100001435.7128.5735.710
4Ilija-MandarovИлија Мандаров0000001330.7730.7738.460
5Виктор Петровски0000001435.7128.5735.710
9Blagoja-StojanovskiБлагоја Стојановски0060001435.7128.5735.710
10Ѓорѓи Јакимовски0120001127.2727.2745.450
11Gjorgija-NesovskiЃорѓија Нешовски0010001330.7730.7738.460
12Марко Симиќ00000000.000.000.000
13Момчило Ристовски002000837.5012.5050.001
14Milan-RistovskiМилан Ристовски00110001435.7128.5735.710
20Darko-PetrusevskiДарко Петрушевски0050101435.7128.5735.710
76Igor-TrpevskiИгор Трпевски00120001435.7128.5735.710

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас