Опис

Датум Време Лига Сезона
May 27, 2021 8:00 pm LigaB 2021

Резултати

ЕкипаПрво полувремеВторо полувремеГолови
Компанија Атанасовски213
Општина Чаиp122

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас