СМАРТ Менувачница vs Компанија Атанасовски

Игралиште

Фудбалско игралиште Влае
Игралиште Влае 2, Karposh, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, North Macedonia

Детали

Датум Време Лига Сезона
29/09/2022 21:20 Хоби Fair Play Лига 2022

Резултати

СМАРТ Менувачница

Мирослав Петровски Играч
Влатко Трпковски Играч
Урош Шикмановиќ Играч
Дарко Петрушевски Играч
Игор Мигуловски Играч
Михаил Кузмановски Играч
Ивица Милевски Играч
Баже Петровски Играч
Златко Арсовски Играч
Горан Огњановски Играч

Компанија Атанасовски

Стефан Станојковиќ Играч
Кристијан Стојановски Играч
Кристијан Ивановски Играч
Христијан Стојчевски Играч
Андреј Богдановиќ Играч
Давид Марковски Играч
Давид Петрушевски Играч
Христијан Стојановски Играч
Филип Ѓоргиевски Играч
Дарко Ангеловски Играч
Марио Благојевски Играч
Дамјан Марковски Играч