Моа Проект Студио – Компанија Атанасовски

Игралиште

Фудбалско игралиште Влае
Игралиште Влае 2, Karposh, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, North Macedonia

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
10/11/2022 19:40 Хоби Fair Play Лига 2022 14

МОА Проект Студио

Стојановски Играч
Никола Капсал Играч
Мио Велков Играч
Антонио Котев Играч
Љубомир Стојчевски Играч
Александар Стоилков Играч
Кристијан Костов Играч
Александар Христов Играч
Оли Велков Играч
Кристијан Ќосевски Играч

Компанија Атанасовски

Стефан Станојковиќ Играч
Кристијан Стојановски Играч
Кристијан Ивановски Играч
Христијан Стојчевски Играч
Андреј Богдановиќ Играч
Давид Марковски Играч
Давид Петрушевски Играч
Христијан Стојановски Играч
Филип Ѓоргиевски Играч
Дарко Ангеловски Играч
Марио Благојевски Играч
Дамјан Марковски Играч