Опис

Датум Време Лига Сезона
September 29, 2021 7:30 pm LigaB 2021

Терен

Спортски центар Димитар Миладинов
Boulevard Kocho Racin, Madzhir Maalo, Centar, Skopje, Municipality of Centar, City of Skopje, Skopje Region, 100, North Macedonia

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас