Компанија Атанасовски – Екипа 99

Игралиште

Фудбалско игралиште Влае
Игралиште Влае 2, Karposh, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, North Macedonia

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
31/10/2022 18:00 Хоби Fair Play Лига 2022 11

Резултати

Компанија Атанасовски

Стефан Станојковиќ Играч
Кристијан Стојановски Играч
Кристијан Ивановски Играч
Христијан Стојчевски Играч
Андреј Богдановиќ Играч
Давид Марковски Играч
Давид Петрушевски Играч
Христијан Стојановски Играч
Филип Ѓоргиевски Играч
Дарко Ангеловски Играч
Марио Благојевски Играч
Дамјан Марковски Играч

Екипа 99

Лазаровски Играч
Тантуровски Играч
Дејан Вујадинович Играч
Даниел Стојковски Играч
Јордан Петровски Играч
Стефан Благојевски Играч
Бојан Андреевски Играч
Слободан Чичевски Играч
Андреј Рајатовски Играч
Драган Колески Играч
Ангел Илијовски Играч