КМФ Балкан – Компанија Атанасовски

Игралиште

Фудбалско игралиште Влае
Игралиште Влае 2, Karposh, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, North Macedonia

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
15/11/2022 21:20 Хоби Fair Play Лига 2022 15

КМФ Балкан

Али Османи Играч
Јлмаз Шкодричи Играч
Емин Незири Играч
Мифтар Мурселов Играч
Џенис Бекер Играч
Енис Реџеп Играч
Белиг Алиу Играч
Иса Зекири Играч
Констандин Герос Играч
Дарко Стевиќ Играч
Игор Барџовски Играч
Риат Мустафи Играч

Компанија Атанасовски

Стефан Станојковиќ Играч
Кристијан Стојановски Играч
Кристијан Ивановски Играч
Христијан Стојчевски Играч
Андреј Богдановиќ Играч
Давид Марковски Играч
Давид Петрушевски Играч
Христијан Стојановски Играч
Филип Ѓоргиевски Играч
Дарко Ангеловски Играч
Марио Благојевски Играч
Дамјан Марковски Играч