Опис

Датум Време Лига Сезона
June 16, 2021 7:00 pm LigaC 2021

Резултати

ЕкипаПрво полувремеВторо полувремеГолови
Клими134
Мршевции213

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас