Бадијалџии vs ГТЦ

Игралиште

Фудбалско игралиште Влае
Игралиште Влае 2, Karposh, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, North Macedonia

Детали

Датум Време Лига Сезона
30/09/2022 18:50 Хоби Fair Play Лига 2022

Резултати

Тим1st Half2nd HalfGoals
Бадијалџии202
Југославија112

Бадијалџии

Александар Атанасовски Играч
Антонио Димовски Играч
Димитар Василевски Играч
Филип Фодулов Играч
Дарио Савески Играч
Ѓоко Продановски Играч
Драган Левковски Играч
Баже Мирчевски Играч
Антонио Анчевски Играч
Стефан Бранковиќ Играч
Даниел Димовски Играч
Александар Мирчевски Играч

Југославија

Игор Коцев Играч
Мике Јасмин Дедеиќ Играч
Самил Ахматовиќ Играч
Влатко Митовски Играч
Васе Мицевски Играч
Веби Рамадан Играч
Даниел Досев Играч
Семир Прентиќ Играч
Марко Марковски Играч
Омер Зендели Играч
Воислав Симоновски Играч
Христијан Мицевски Играч