Лига C ( Резултати )

9:00 pm

Студеничани — Ети спорт

8:00 pm

Алкохол Јунајтед — Бутел

7:00 pm

Клими.мк — Мршевци

9:00 pm

Студеничани — Мршевци

8:00 pm

Клими.мк — Бутел

7:00 pm

Ети спорт — Алкохол Јунајтед

9:00 pm

Мршевци — Ети спорт

8:00 pm

Студеничани — Бутел

7:00 pm

Алкохол Јунајтед — Клими.мк

9:00 pm

Ети спорт — Бутел

8:00 pm

Мршевци — Алкохол Јунајтед

7:00 pm

Клими.мк — Студеничани

9:00 pm

Мршевци — Бутел

8:00 pm

Клими.мк — Ети спорт

7:00 pm

Студеничани — Алкохол Јунајтед

9:00 pm

Ети спорт — Студеничани

8:00 pm

Алкохол Јунајтед — Бутел

7:00 pm

Мршевци — Клими.мк

9:00 pm

Студеничани — Мршевци

8:00 pm

Бутел — Клими.мк

7:00 pm

Ети спорт — Алкохол Јунајтед

9:00 pm

Мршевци — Ети спорт

8:00 pm

Студеничани — Бутел

7:00 pm

Алкохол Јунајтед — Клими.мк

3 - 3

Ети спорт — Бутел

3 - 2

Мршевци — Алкохол Јунајтед

4 - 4

Клими.мк — Студеничани

6 - 3

Мршевци — Бутел

1 - 1

Клими.мк — Ети спорт

7 - 1

Студеничани — Алкохол Јунајтед

4 - 2

Студеничани — Ети спорт

3 - 9

Алкохол Јунајтед — Бутел

4 - 3

Клими.мк — Мршевци

2 - 4

Студеничани — Мршевци

3 - 2

Бутел — Клими.мк

5 - 2

Ети спорт — Алкохол Јунајтед

2 - 6

Мршевци — Ети спорт

0 - 0

Студеничани — Бутел

0 - 3

Алкохол Јунајтед — Клими.мк

0 - 5

Ети спорт — Бутел

5 - 1

Мршевци — Алкохол Јунајтед

4 - 5

Клими.мк — Студеничани

8 - 4

Бутел — Мршевци

5 - 7

Ети спорт — Клими.мк

0 - 11

Алкохол Јунајтед — Студеничани

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас