Интервју: ХФПЛ ги обединува луѓето

Дата: July 1st, 2021

Време: 15:47

Хоби Fair Play Лига не е обична лига, Хоби Лигата ги обединува луѓето без оглед на расата, религијата или политичката припадност. Треба да бидеме задоволни што имаме можност да работиме и придонесуваме за развој на аматерскиот фудбал.


Квалитетот на Хоби Fair Play Лига-та е наш приоритет!


Со цел континуирано подобрување на нашата услуга, ги охрабривме нашите учесници да го кажат своето мислење за нашата заедничка Хоби Fair Play лига, за уште поуспешна реализација во иднина.


За таа цел, разговаравме со сите претставници од екипите учесници во лигата.
Голема благодарност за искрените одговори, одвоеното време и можноста лично да ги слушнеме нивните импресии и сугестии за лигата.