Убави спомени и искрени пријателства

Убави спомени и искрени пријателства

Една од главните мотивации во изминатите години ни беше и токму тоа што Хоби Fair Play Лига/та лигата секогаш носи убави спомени и многу искрени пријателства.

Оваа година како што веќе сите добро знаеме, екипата на Мршевци Влат-Мар Стадиум Груп успеа да ја добие првата награда по што во взаемен договор со екипата на АвтоГлобал ги разменија наградите и се договоривме нашето дружење да го направиме токму тука на ова место.

Од наша страна се беше организирано при што поканивме и одредени гости за што сакаме да Ви доловиме неколку убави моменти.