Свечено отворање на новата сезона

Свечено отворање на новата сезона

Утре со почеток во 17:45 часот свечено ќе биде отворена новата сезона на Хоби Fair Play Лигата.
Специјален гостин на вечерта е Иван Јовановски од Либерo Бенд, предвидуваме убава забава во комбинација со прекрасни натпревари.

Бидете таму, ве очекуваме! 🤗