Риа нов партнер на Хоби Лига

Риа нов партнер на Хоби Лига

Почитувани ве известуваме и воедно им посакуваме добредојде на RiaMoneyTransfer во Хоби Fair Play Лига.

Кои се Ria?

Ria е светски позната компанија која врши брз трансфер на пари и на други финансиски услуги. Ria е основана во 1987 година со седиште во Њујорк, како глобалeн бренд е присутна во повеќе од 150 земји со над 316 000 локации ширум светот и 72 локации во Македонија. Брзината и безбедноста на услугите ја прават Ria синоним за сигурност, безбедност и брзина, особини со кои успеа да создаде силен бренд помеѓу клиентите.