К.Атанасовски славеше во малото финале

К.Атанасовски славеше во малото финале

Компанија Атанасовски е освојувач на третото место во Хоби Fair Play Лига/та.

Младата екипа на Компанија Атанасовски ја надигра екипата на Паркленд (3-1) и славеше во „малото финале“. „

Паркленд настапија без неколку клучни играчи и како да играше без мотивација. Имаше посед на топка, но шансите беа на страна на Компанија Атанасовски која заслужено го освои бронзениот медал.