Во живо: Либеро Бенд – Компанија Атанасовски

Во живо: Либеро Бенд – Компанија Атанасовски

Почитувани, ни претставува огромна чест да ве известиме дека натпреварот помеѓу Либеро Бенд и Компанија Атанасовски од 18:00 часот ќе оди во живо на нашата facebook страница.

Ве покануваме да го проследите натпреварот и да уживате во добар фудбал!